У соціальній мережі продемонстрували дуже цікавий пост, на якому можна побачити унікальний радянський автомобіль Москвич. Його було виявлено на території України з мінімальною кількістю пробігу.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "world_retro_autos" в Instagram.

"Іжевський Москвич-412ИЭ-028 1983 року випуску на Автодвижі, серпень 2021, Харків. Часто ці машини зустрічаються якщо не в убитому, то в робочому стані,готові везти розсаду на дачу. Але це не про героя нашого поста. Справжня капсула часу - пробіг цього Москвича трохи більше 4 тис. км. Автомобіль на радянській гумі, в оригінальному стані, з червоним салоном, що характерно для експортних автомобілів. Все життя в одній родині: придбаний за соціальною ціною за досягнення в галузі сільського господарства. Так як в родині вже була машина, даний Москвич був законсервований на довгі роки. Власник - @ohotnikzet @moskvich_izh412 більше ретротехніки в профілі! Ваші фото і відео ретротехніки надсилайте в дірект Всі права на фото належать авторам. #Москвич412#Moskvich412#Moskvich#Moskvitch#ретроавто#советскийавтопром#СССРавто#USSRauto#совавто#классическийавтомобиль#классическиеавто#автоистория#ретроавто#авторетро#ретротехника#ретроавтомобили#ретромашины#ретротранспорт#старинныеавто#ретроавтомобиль#староеавто#старыйавтомобиль",- підписаний пост у соціальній мережі.

Як можна помітити, цей автомобіль виявився справжньою "капсулою часу". Саме завдяки своєму ідеальному стану і заводським запчастинам і недоторканими комплектуючими і расходниками, цей Москвич 1983 року випуску можна називати дуже рідкісною знахідкою в нинішній дні, так як таких автомобілів у відмінному стані практично неможливо знайти.

Варто відзначити, в публікації вказано власник даного примірника, з яким може зв'язатися кожен автолюбитель і дізнатися більш детальну інформацію про цю "Ластівці".

Нагадаємо, що у мережі показали занедбане місце, де повно Жигулів.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що в автомобілях Ілона Маска виявили серйозну проблему.