У мережі показали невідому раніше автомобільну колекцію, що складається з унікальних машин

Велика частина автомобільних колекцій, нехай і високо цінуються, але складаються в основному з класичних моделей або спортивних машин, проте в Лондоні недавно виявили цілу колекцію незвичайних машинок, які називаються баблкарами. YouTube-канал "The Late Brake Show" показав цю колекцію своїм передплатникам.

Так, колекція зберігається в одному зі старих підвалів Лондона і є власністю колекціонера Гері Хіллмана. Власник дуже пишається безліччю мікромашинок, які йому вдалося зібрати. Крім того, у нього є і нестандартні моделі, і божевільні проекти Джарджа Барріса.

Гері не сказав, скільки машин знаходиться в його колекції, проте із задоволенням розповідає про кожну з них. Так, наприклад, у нього є мікромашини Peel, зокрема оригінальний Trident і єдиний існуючий прототип триколісної машини-мотоколяски Р50, у якої одне колесо попереду, а не ззаду.

Також є такі цікаві моделі як Sciitacar Mk1, випущений в 50-х, оригінальна модель Rytecraft, яка була випущена в 30-х, а також єдина в своєму роді Lambretta Mink. Це вже не кажучи про більш ніж сотні педальних машин і двох моноколес.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, які машини на вторинному ринку користуються найменшою популярністю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі на продаж випустили унікальну люксову модифікацію "Москвича".

Також "Hyser" писав, що українських автомобілістів готують до посилення правил у разі ДТП.