У мережі згадали про те, як виглядала "Таврія" , яка продавалася в 90 - х у Франції

Незважаючи на те, що радянські автомобілі і автомобілі, які випускалися на пострадянському просторі істотно поступалися західним в якості, вони, в доопрацьованому вигляді, користувалися популярністю і в Європа за рахунок своєї невеликої ціни. Про одну з таких машин згадав інформаційний портал "First Gear".

Tavria XL. Фото: First Gear

Так, завдяки європейській локалізації французам вдалося " помацати "і класичний український автомобіль — ЗАЗ-1102"Таврія". Ця машина продавалася на французькому ринку в період з 1991 по 1993 Рік.

Зазвичай радянські машини не продавалися в Європі в початковому вигляді, їх переправляли на підприємства, де їх модернізували під європейські стандарти якості і комфорту. У випадку "Таврії" цим займалася компанія Poch, яка, як видно на фото, після локалізації серйозно змінювалася.

Tavria XL. Фото: First Gear

Так, у автомобіля були повністю нові бампери, що істотно змінювало вигляд машини спереду. Крім того, на колісних дисках з'явилися ковпаки з цікавим дизайном.

Оздоблювальні матеріали в "Таврії" також помінялися, у зв'язку з чим якість салону сильно зросла, та й в цілому автомобіль став на порядок просторіше, а значить комфортніше. У зв'язку з цим у Франції ЗАЗ-1102 продавався під ім'ям Tavria XL.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, які машини на вторинному ринку користуються найменшою популярністю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі на продаж випустили унікальну люксову модифікацію "Москвича".

Також "Hyser" писав, що українських автомобілістів готують до посилення правил у разі ДТП.