У мережі опублікували знімки саморобного автомобіля з 90-х років, який міг їздити по воді

Зазвичай саморобнi машини є одними з найцікавіших для розгляду. Користуючись досить обмеженими ресурсами, автолюбителям вдається створювати повноцінні машини, часом навіть унікальними за своєю конструкцією. Один з таких автомобілів показав Instagram-акаунт "the_ussr_auto".

Так, на опублікованих знімках зображений Саморобний автомобіль-амфібія, названий "Іхтіандр-2". Машина була зібрана на початку 90-х років, її особливість є підвищена прохідність, як по землі, так і по воді.

"Земна" частина прохідності "Іхтіандра" забезпечувалася наявністю блокується диференціала, а також можливістю змінювати дорожній просвіт, так що машину можна було експлуатувати як в місті, так і за його межами.

З огляду на те, що автомобіль призначений і для пересувань по воді, його зовнішність нагадує суміш класичного універсалу 90-х років і човна. У пості є знімки, на яких показано, що машина спокійно пересувається по водній гладі. У задній частині "Іхтіандра" розташований додатковий мотор, який і дозволяє йому плисти.

У 2013 році автомобіль викупив чоловік з Німеччини. Творець автомобіля-Рікман Ігор Володимирович, помер близько трьох місяців тому.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, які машини на вторинному ринку користуються найменшою популярністю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі на продаж випустили унікальну люксову модифікацію "Москвича".

Також "Hyser" писав, що українських автомобілістів готують до посилення правил у разі ДТП.