Експерти опублікували список машин, які найрідше знаходять попит на вторинному ринку

Кожному автомобілісту протягом життя доводиться міняти машини: старий автомобіль відправляється на вторинний ринок, новий купується там же або з салону. Однак деякі моделі в уживаному стані продати дуже важко. Про те, які це машини розповість інформаційний портал "Твоя МАШИНА".

Взяти, наприклад, такі моделі як Opel Kadett або Peugeot 405. Подібного роду машини продаються тільки в близькому до ідеального стані, оскільки за ними полюють колекціонери. Іншим же цим моделі мало цікаві.

Відсутністю попиту на вторинці відрізняється і BMW i3 та інші електрокари. Це, по суті, непогані автомобілі, проте з урахуванням того, що в Україні поп і раніше відсутня повноцінна інфраструктура для електричних машин, мало хто всерйоз розглядає їх покупку.

Ford Transit Custom і в цілому невеликі комерційні фургони в Україні затребувані, але купують їх все одно нечасто. За великим рахунком такі моделі конкурують з сімейними автомобілями, проте програють їм.

Є категорія "перехідних" моделей, які не користуються попитом ні в одній зі сформованих в нашій країні споживчих Ніш, наприклад, Volvo S90. Їх основна проблема полягає в позиціонуванні, так як водій може вибрати як більш розкішний автомобіль, так і модель простіше, але за меншу ціну.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що скоро в Україну повернеться обов'язковий техогляд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилися фотографії гоночного"Запорожця".

Також "Hyser" писав, що у Міністерстві економіки нагадали українцям, скільки транспортного податку їм потрібно заплатити.