У соціальній мережі розмістили дуже незвичайну публікацію про унікальний автомобіль, який здивує буквально кожного. Один умілець вирішив виділитися з натовпу і зробив Порше Бокстер на базі двох Запорожців.

Відповідний пост розмістили в акаунті «zazblogua"в Instagram.

Важливо зауважити, що даний екземпляр може здивувати навіть найдосвідченіших автолюбителів. Для того, щоб виконати таку важку і довгу роботу потрібно бути справжнім ентузіастом.

«Білоруський Порше Бокстер на базі "ЗАЗ-968А Запорожець" & "ЗАЗ-968М Запорожець"🏁 #заз968а #заз968м #запорожець #поршебокстер #порше #авто #машина #тюнінг #автотюнінг #зазблог 🏁 #zaz968a #zaz968m #zaporozhets #porsheboxter #porshe #auto #car #Tuning #AutoTuning #zazblog», - підписали публікацію в соціальній мережі.

Якщо звернути увагу не цей жовтий кабріолет, то можна чітко побачити морду від радянського «Запорожця». Крім цього, потрібно визнати, що ця модифікована модель виглядає по-справжньому вражаюче.

Можна припустити, що на цей автомобіль пішло чимало грошей і часу, так як така машина сама по собі унікальна – таких більше немає. На її створення пішло два Запорожця - ЗАЗ-968А і ЗАЗ-968М.

Через те, що цей пост в соціальній мережі зовсім новенький і свіжий, під цією фотографією поки не залишили багато відгуків. Однак потрібно помітити, що люди, які побачили цей екземпляр, не приховають свого захоплення.

Нагадаємо, що у мережі показали унікальну Волгу, який випустили всього п'ятсот штук.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали розкішний кадилак самого Елвіса Преслі.

Також портал "Hyser" писав, що українським водіям повідомили, за що їх позбавлятимуть прав.