Всім українським водіям дали дуже цінні поради, які стосуються автомобілів. Експерти вирішили поділитися своїм досвідом і розповісти, як буксирувати автомобіль з автоматичною коробкою передач.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Апостроф»

Є відомості про те, що існує маса способів, щоб буксирувати автомобіль, у якого стоїть автоматична коробка передач.

Експерти повідомляють, що на автомобілі АКПП (основний елемент управління роботою, що є важелем з набором додаткових елементів управління (кнопок) можна переключити, просто натиснувши на гальмівну педаль. Але для інших автомобілів є спеціальна кнопка.

Важливо помітити, що буксирувати автомобіль можна з вимкненим двигуном, проте раніше було правило «50на50» - буксирування зі швидкістю до 50 кілометрів на годину і на відстань до 50 кілометрів. Важливо повідомити про те, що на сьогоднішній день це правило говорить, що вже не «50на50», а «15 на 15» - повільне і обережне буксирування до найближчого сервісу.

Всім українським водіям потрібно знати, що для того, щоб не нашкодити своєму автомобілю і не завдати йому поломок, необхідно строго стежити спеціальним правилам. Існує маса випадків, коли люди від незнання ламають свої машини.

Якщо слідувати новому правилу "15на15" і буксирувати автомобіль, як і писалося вище, до першого автомобільного сервісу, то проблеми будуть мінімальними, так як ви будете направлятися відразу ж до фахівців, а не тягнути свою машину до себе в гараж або під будинок.

Нагадаємо, що у мережі почали продавати дуже рідкісний німецький автомобіль.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали 10 автомобілів, від яких краще триматися подалі.

Також портал "Hyser" писав, блогери знайшли дуже старий джип в лісі і зуміли його завести.