У мережі виставили на пролажу німецьке купе BMW 3-series в кузові Е30 з унікальним тюнінгом

BMW у кузові Е30 є однією з найбільш бажаних і визнаних моделей німецького автопрому за всю історію. Однак, мало хто знає, що у цій моделі є спеціальна версія під назвою Alpina B6 2.7, яка є однією з найрідкісніших модифікацій моделі в світі. Її тираж складає всього 67 примірників. Нещодавно один такий автомобіль виставили на продаж на цифровому майданчику з продажу речей "eBay".

Alpina B6 2.7. Фото: eBay

Повідомляється, що в 80-х роках відоме тюнінг-ательє Alpina випустила всього 67 унікальних тюнінгованих екземпляра BMW E39. Виставлений на продаж має номер 39 і був випущений в 1986 році. незважаючи на свій вік, він зберігся у відмінному стані і знаходиться повністю на ходу.

Alpina B6 2.7. Фото: eBay

Пробіг автомобіля становить трохи більше 107 тисяч кілометрів. Під капотом купе встановлений шестициліндровий двигун об'ємом 2,7 літрів, який розвиває потужність до 210 кінських сил і 264 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість Alpina B6 2.7 становить 225 кілометрів на годину. Придбати таку машину коштує 65 тисяч євро, що в перекладі на гривні дорівнює двом мільйонам гривень. Варто відзначити, що сьогодні за таку суму можна придбати BMW M3 з салону.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українець створив на основі "Запорожця" автокемпер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі продають легендарну "вісімку" з пробігом в три кілометри.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали, як виглядає трьохдверний ЗАЗ-1105.