У мережі з'явилися рендери, що зображують класичну" Таврію " ЗАЗа в сучасних реаліях

Минуло вже багато років з тих пір, як Запорізький автомобілебудівний завод представляв українським автолюбителям якісь оригінальні розробки в сфері легкових авто, що вельми закономірно, оскільки підприємству тільки недавно вдалося вийти з тяжкого становища, після того як вона активно почало випускати автобуси і локалізував збірку російських авто. Тим не менш, шанувальників марки не залишають надії на нові легковики від Заз. Бачення одного з таких автомобілів показав інформаційний портал "Vesti.ua".

Так, в Україні працює досить більша кількість художників, які займаються створенням рендерів різних автомобілів. Один з них, Роман Прядко, представив на огляд українських автолюбителів своє бачення нового покоління класичного українського автомобіля - "Таврії нові" ЗАЗ-1102.

Рендер Таврії. Фото: Vesti.ua

У своєму рендері дизайн зберіг ключові відмінні риси "Таврії", зокрема тип кузова, розміри і розташування основних агрегатів. Передня частина машини оснащена масивним бампером, прямокутними фарами. У колісних дисках є отвори. Ця машина дійсно виглядає як щось, що могло б вийти в 2022 році.

Задня ж частина автомобіля менше нагадує оригінал. У оригінальній "Таврії" нахил дверей багажника був більше, а бампер складався з однієї деталі, а не з двох, як у сучасного рендера.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що ЗАЗ готує випуск потужної новинки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали лімузин, створений на основі "Запорожця".

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які прізвиська радянські мотоциклісти давали своїм залізним коням.