У мережі висміяли черговий твір російського автопрому-мікроавтобус ГАЗель City

Російський автовиробники, на відміну від українських, регулярно надають автолюбителям нові автомобілі різного ступеня оригінальності, однак це не створює великого відриву в рівні автопрому, оскільки випускаються машини відрізняються вкрай низькою якістю виконання. Про один з таких автомобілів на своєму YouTube-каналі "ASATA channel" розповів популярний автомобільний оглядач Марат.

Йому вдалося розглянути останню версію газельевского мікроавтобуса City, предком якого була інша сумнозвісна модель — Next. "Сіті" позиціонується як сучасний і комфортабельний мікроавтобус для міських перевезень, проте незважаючи на приємну зовнішність справи йдуть гірше, ніж може здатися.

Що стосується екстер'єру, автомобілю варто віддати належне: нова модель виглядає набагато більш симпатично, ніж попередниця, і видно, що дизайнери ГАЗ, створюючи зовнішність свого дітища, орієнтувалися на користуються популярністю мікроавтобуси Ford і Volkswagen.

Примітно, що оптика у автомобіля не галогенна, а діодна, проте цей плюс затьмарює те, що в автомобілі за більш ніж три мільйони рублів відсутні протитуманні фари. Особливої уваги заслуговує інформаційне табло у верхній частині кузова, яке не можуть налаштувати не тільки водії, які їздять на "сіті", але і сам виробник.

У салоні справи також йдуть не дуже добре. Незважаючи на зовнішню охайність салону, стає зрозуміло, що незважаючи на збільшилися габарити автомобіля, водійське місце як було, так і залишилося дуже тісним і важкодоступним через те, як виробник вирішив скомпонувати перегородку, підлокітник і важіль ручника.

Ще один момент і зовсім дивує-на водійському місці на лобовому склі є Сонцезахисна шторка, яка, опускаючись, просто закриває водієві огляд на дорогу. Вона абсолютно непрозора і незрозуміло які функції повинна виконувати, що дуже сильно пригнічило оглядача.

Місця для пасажирів також досить незручні: мало того, що сидіння являють собою по суті тканину і пластик, між якими прокладений найтонший шар поролону, так ще й сидіння встановлені під похилим кутом, через що в дорозі пасажири будуть просто сповзати зі своїх посадочних місць. Крім того, сидіння дуже вузькі, і навіть двом людям сидіти поруч буде вельми проблематично. Нарешті, в салоні практично будь-яку деталь інтер'єру можна не прикладаючи особливих зусиль просто відірвати, взяти ту ж сидушку або пластикову обробку салону.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що ЗАЗ готує випуск потужної новинки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали лімузин, створений на основі "Запорожця".

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які прізвиська радянські мотоциклісти давали своїм залізним коням.