У соціальній мережі розмістили дуже цікавий і незвичайний пост, який присвячений відомому радянському автомобілю. На фотографіях можна побачити унікальний Запорожець, який зроблений під вантажівку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «модель авто"в Instagram.

Цей незвичайний Запорожець блакитного кольору став справжньою зіркою в соціальній мережі, так як це дуже рідкісний екземпляр.

Варто відзначити, що багато людей подумали, що це не заводська модель. Особливу увагу привернуло заднє скло Запорожця, яке схоже на плазмовий телевізор.

"ЗаЗ вантажівка. Фото від передплатника нашого чату t.me/autosamodelka", - підписали фотографію в соціальній мережі.

Численна аудиторія, яка побачила цей незвичайний старенький автомобіль, просто не змогла пройти повз таких кадрів. Дуже багато людей не стали мовчати і вирішили написати відгуки під унікальним блакитним Запорожцем.

Запорожець. Фото: скріншот Youtube-відео
Запорожець. Фото: скріншот Youtube-відео

"Відмінно підходить для перевезення морозива", "про заводські пікапи читав, але як тут відбувається навантаження і розвантаження? Верх повністю піднімається?", "А навіщо ззаду телевізор?", "Були такі в заводському виконанні. Це не саморобка", "це не саморобка", "Ну, vw transporter t2 / t3 за такою схемою де їздить!", "А всередині, мабуть, енергетичний флуксуатор впарі з потоковим накопичувачем проЗ-ва Південмаш прикручений)))", "це Харків,дитинко", "а як з мотором вчинили?", "Дивний вибір автомобіля в якості бази... Заради приколу можна було зовні зробити Запорожець з ВІС або ІЖ. Там хоч мотор не ззаду", ""ми вставили тобі плазму в задній борт, щоб водій, що їде ззаду при неможливості обгону міг скоротати час, подивившись фільмець")", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Заз може випускати кросовери в найближчому майбутньому.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали Саморобний Запорожець-лімузин.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали Запорожець-позашляховик.