У мережі розмістили дивовижну новину про новий автомобіль, який може випускатися на базі Запорізького автомобілебудівного заводу. Наступного року планується випустити кросовер Kia Carens.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "ВГороде"

У прес-службі Автокомпанії заявили, що наступного року на Запорізькому автозаводі можуть випускати бюджетний автомобіль Kia Carens.

Цей новий автомобіль отримав ім'я в спадок від мінівена, який зняли з виробництва. Він розроблений на базі Seltos, а дизайн практично «злизаний» з нового Sportage.

Майбутній кросовер буде випускатися в двох примірниках – з великим збільшеним салоном і з найдовшою колісною базою в класі-з 6-ти і 7-ми місць.

Kia Carens
Kia Carens

Модель Kia Carens буде запропонована відразу з декількома видами двигунів, які можна буде вибрати собі до смаку: 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 115 кінських сил, 1,4-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 140 кінських сил, 1,5-літровий дизельний двигун потужністю 115 кінських сил.

Варто відзначити, що на рівні ідеї це звучить дуже круто і цікаво.

Особливу увагу приділили тому, що в кросовері будуть передбачені висувні столики, в яких будуть вбудовані підстаканники і місцем для різноманітної техніки. Kia Carens - дуже продуманий проект і він зможе здивувати багатьох людей своєю практичністю.

Kia Carens
Kia Carens

Важливо помітити, що спочатку цей автомобіль можна буде побачити на ринку в Індії, а потім вже і в інших країнах.

Є ймовірність того, що на запорізькому заводі будуть випускати дані автомобілі.

Нагадаємо, що українських водіїв попросили бути максимально уважними.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали Запорожець-лімузин.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали колекцію покинутих авто.