У мережі показали дуже цікаву публікацію, яка присвячена незвичайному Радянському автомобілю. Один умілець з України зміг перетворити древній Запорожець на справжній лімузин.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Фокус»

Стало відомо, що один український ентузіаст зробив унікальну модифікацію – він перетворив Запорожець на лімузин. Для того щоб втілити свою мету, чоловікові знадобилося відразу три автомобілі ЗАЗ-965. Довжина його творіння досягла приголомшливих 6 метрів в довжину.

Запорожець
Запорожець

Сергій Кравченко з Кіровоградської області здивував всю Україну своєю роботою. Його Запорожець-лімузин здивує буквально кожного жителя нашої країни своїми розмірами і незвичайним дизайном.

Потрібно помітити, що для того, щоб зробити такий автомобіль, потрібна дуже велика витримка, так як це дуже важка і довга робота.

Сергій Кравченко працював над цим унікальним проектом цілих два роки. Для того щоб втілити свій проект в реальність, чоловікові потрібно було 3 "горбатих" Запорожця. Саме завдяки цьому йому вдалося зробити шести метровий лімузин.

Запорожець
Запорожець

Варто відзначити, що дизайн Запорожця значно змінився, у нього тепер 4 фари, а крила значно розширені.

Окремої уваги вартий велюровий салон цього "дракона". Всередині Запорожця-лімузина є холодильник, бар, люк, телефон і відмінна аудіосистема. Перегородка, яка відокремлює водія від салону лімузина, також на місці.

Запорожець
Запорожець

Крім цього, є інформація про те, що двигун залишився від рідного Запорожця, але він пройшов капітальний ремонт. Цей модифікований автомобіль може розганятися до 80 кілометрів на годину з витратою 5,5 л/100 км.

Запорожець
Запорожець

Чоловік, який створив цей лімузин, виставив його на продаж. Також він збирається зробити Москвич-лімузин.

Нагадаємо, що прокурор їх Кривого Рогу зніс зупинку.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", блогери виявили покинуту колекцію автомобілів.

Також портал "Hyser" писав, у мережі показали новий автомобіль КІА.