У мережі показали процес розтину капсули часу з ВАЗ-2106 "Жигулі"

Чим більше проходить років з кінця виробництва певної моделі, тим більшу цінність вона починає мати, ВАЗА- івські "шістки", наприклад, з конвеєра зійшли вже дуже давно, а потім екземпляри в хорошому стані цінуються в середовищі колекціонерів і любителів радянської техніки. Особливу ж цінність мають екземпляри перших років випуску. Один з таких автомобілів показали на YouTube-каналі "Roma Urraco".

Йдеться про класичному Радянському автомобілі ВАЗ-2106 "Жигулі". Знайдений автомобіль мало того, що відрізняється досить малим пробігом — всього близько 30 тисяч кілометрів, він ще й є однією з перших випущених "шісток" — на задньому склі автомобіля позначено, що це 79 випущений ВАЗ-2106. Незважаючи на те, що цифра на одометрі невелика, зберігся автомобіль не в кращому вигляді, і багато користувачів мережі припустили, що пробіг автомобіля був скручений. Так чи інакше, дана машина за рахунок того, що є однією з перших "шісток", після відновлення все одно швидше за все буде мати цінність.

Варто відзначити, що просто для того, щоб визволити автомобіль з гаража новим власникам довелося докласти чималу кількість сил. Замок не вдалося розколоти після заморозки, тому авторам ролика довелося довгий час сидіти над замком з ломом. Автомобіль простояв на одному місці протягом 20 років, перш ніж його нарешті вивезли з гаража.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі згадали, як з "Запорожця" робили Гоночний автомобіль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ісландії знайшли рідкісний позашляховик "Волга".

Також "Hyser" писав, що у мережі згадали рідкісні модифікації"Запорожця".