У мережі показали дитячу машинку радянського виробництва, за яку просять нечувану ціну

У середовищі колекціонерів різних старих речей величезну вартість можуть мати речі, які, на перший погляд, не варті практично нічого. Тим не менш, часом в Інтернеті на різних майданчиках з продажу речей спливають оголошення про продаж різних раритетних речей, за які просять тисячі гривень. Про одну з таких рідкостей розповів інформаційний портал "РБК-Україна".

Повідомляється, що на одному з сайтів, на якому торгують різним антикваріатом, з'явилося оголошення про продаж дитячої машинки, за яку в радянські часи просили 2 рубля 50 копійок. Сьогодні ж власник рідкості просить за неї, ні багато ні мало, 56 тисяч гривень.

Йдеться про дитячу машинку "Запорожець Молоковоз". Такі іграшки вироблялися в Радянському Союзі в 50-і роки минулого століття. Власник іграшки заявляє, що це оригінальний екземпляр іграшки.

У своєму оголошенні продавець також позначив, що ця модель іграшки є рідкісною, в ній не робилося ніяких змін, вона навіть не фарбувалася. На думку власника, вона прикрасить будь-яку колекцію любителів вінтажних іграшок. Варто відзначити, що те, що модель не фарбувалася видно неозброєним оком, оскільки в досить великій кількості місць на ній видно корозія. На капоті машини викарбувано слово "Запорожець", а на цистерні — напис"Молоко".

Запорожець Молоковоз. Фото: РБК-Україна

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі згадали, як з "Запорожця" робили Гоночний автомобіль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ісландії знайшли рідкісний позашляховик "Волга".

Також "Hyser" писав, що у мережі згадали рідкісні модифікації"Запорожця".