Балерина Анастасія Волочкова поділилася з шанувальниками емоціями від подорожі в Санкт-Петербург, де вона народилася, провела дитинство і робила перші кроки в кар'єрі. Також зірка розповіла про трагедію в її родині.

Скандальна прима також зустрілася з батьками і виставила в соціальну мережу Instagram їх спільні фото. Майбутня "королева шпагатів" Анастасія Волочкова народилася в сім'ї тренера з легкої атлетики Тамари Володимирівни Антонової і чемпіона СРСР в чоловічому парному розряді з настільного тенісу Юрія Федоровича Волочкова.

Вона росла милим і талановитим дитиною, і наполегливо йшла до своєї мети. Зараз же знаменитість має неоднозначну репутацію і із завидною регулярністю виявляється замішаною в скандалах. Однак до рідних зірка балету ставиться з трепетом і турботою.

Так, Анастасія Волочкова опублікувала в мікроблозі кадр з близькими людьми і пояснила: "Я так багато встигла! Головне, змогла в Пітері відвідати і маму, і тата. Це і була мета моєї поїздки🙏 тато не говорить вже 12 років після інсульту.. Але все розуміє".

Висловитися з приводу побаченого в кадрі, шанувальники знаменитості не змогли, оскільки вона закрила коментарі в Instаgram.

До цього Анастасія Волочкова також розміщувала фото з батьком і зізналася, що захоплюється його силі духу і стійкості:

"Я щаслива, що ми з Аріадною носимо його прізвище, продовжуючи династію" - запевняє артистка. Не секрет, то рідна дочка Анастасії Волочкової живе окремо від неї - з батьком і бізнесменом Ігорем Вдовіним. За словами танцівниці, спадкоємиця переїхала з її розкішного заміського особняка, оскільки їй було проблематично добиратися з передмістя в центр Москви до навчального закладу.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова позувала в лазні в незвичайному вбранні і нарвалася на критику хейтерів.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова зустрілася зі стилістом і змінила імідж.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова показала шанувальникам знімки поранених ніг.