Балерина Анастасія Волочкова продовжує запевняти підписників свого мікроблогу, що її зоряне життя наповнене цікавими знайомствами і яскравими подіями.

При цьому прима регулярно виступає з благодійними концертами і обурена тим, що на її концерти приходить мало глядачів. Днями "королева шпагатів" показала, як приймала в своєму розкішному заміському особняку фахівця зі стилю і краси на ім'я Андрій.

Анастасія Волочкова з натхненням зізналася, що він допоміг їй стати ще красивіше і підібрав колір, який став «порятунком для її вбитого волосся». Зірка віщала про оновлений імідж і ніжно приобнімала генія колористики, зазначивши: «Колір волосся придбав досконалість, на наш погляд».

Оскільки танцівниця позбавила хейтерів можливості висловлюватися на її адресу, закривши коментарі, вони вирушили оцінювати її "перукарські старання" в фан-акаунти.

Користувачі соцмереж припустили, що Анастасія Волочкова зважилася на перетворення, щоб виглядати гідно на весіллі свого давнього друга – одіозного російського шоу-бізнесового діяча Микити Джигурди. Як відомо, він вдруге одружився на спортсменці Марині Анісіній:

До слова, нещодавно Анастасія Волочкова (з її слів) розлучилася з коханим, якого ретельно приховувала від публіки. До драми в особистому житті, вона часто постила спільні фото з обранцем, але розглянути його зовнішність у фоловерів, так і не вийшло. А все тому, що на знімках бойфренд "білого лебедя" був, як правило, відображений фрагментарно...

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова підкорила соцмережі акробатичними здібностями.

Також наш портал розповів про те, що з Анастасією Волочковою ледь не трапився конфуз під час тренування.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова похвалилася кулінарними вміннями в компанії імпозантного чоловіка.