Анастасія Волочкова знову здивувала користувачів інтернету своїми фото

Відома балерина Анастасія Волочкова часто дивує своїх підписників в соціальній мережі провокаційними фото. На цей раз танцівниця знову вирішила показати, як вона відпочивала в лазні. Такі кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

В дописі балерини дві різні фотографії. На першому кадрі вона лежить серед рослин. Цікаво, що балерина позує оголеною, а своє тіло вона прикриває спеціальним віником. Вже на наступному фото Анастасія Волочкова позує в іншій позі: тепер балерина стоїть та дивиться на камеру зверху. В такі моменти завжди цікаво, хто ж фотографує балерину. Хоча цілком можливо, що вона користується спеціальною підставкою для свого смартфона, та робить всі такі фотографії самостійно.

В будь-якому разі лише за день більше 6 тисяч підписників Волочкової залишили під фотографіями свої "лайки". Хоча варто зазначити, що коментувати на сторінці балерини не можна, бо вона встановила обмеження. Зробила це Волочкова через те, що в соціальній мережі вона багато отримувала повідомлень від хейтерів, які критикували подібні фотографії балерини.

Вона ж в свою чергу ніколи не соромилася таких фотографій з лазні. Навпаки, балерина завжди запевняла, що таким чином вона загартовує свій організм. Відомо, що любов до лазні свого часу привив танцівниці її батько. Тепер в будинку у Волочкової в неї є власна лазня, де вона може проводити час тоді, коли того захоче. Це, як одного разу писала Волочкова в соціальній мережі, одна з її улюблених кімнат в будинку.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що Анастасія Волочкова показала в соціальній мережі фото, де вона позує з чоловіком. Користувачі інтернету активно обговорюють нові кадри балерини.

Також повідомлялося, що балерина Анастасія Волочкова показала, що коїться з її ногами після занять балетом.Таке може здивувати багатьох.

Крім того, в мережі з'явилися кадри з нещодавнього виступу балерини Анастасії Волочкової.В інтернеті стали критикувати артистку.