Одіозна російська балерина Анастасія Волочкова продовжує активно доводити публіці, що вона не покладаючи ніг працює на благо сучасного шоу-бізнесу. Танцівниця постить в мікроблозі фото, які у одних фоловерів викликають глузування, у інших – огиду.

Але, судячи з усього, зупинятися на досягнутому прима не збирається і запевняє, що навіть не думає завершувати творчу кар'єру. На доказ своїх слів артистка поділилася з гостями своєї сторінки в Instagram знімками власних ніг з величезними мозолями.

Варто відзначити, що Анастасія Волочкова любить «радувати» фоловерів подібними кадрами, а ось отримувати критику на свою адресу – бажання не має. Тому зірка завбачливо закрила можливість коментування своїх Instagram-"шедеврів" і веде спілкування з аудиторією в односторонньому порядку.

У свою чергу, винахідливі хейтери Анастасії Волочкової створюють фан-акаунти, в яких оцінюють зовнішність, талант і особисте життя «королеви шпагатів». Наприклад, на одній з таких сторінок шанувальники творчості балерини обговорили її змучені ноги і прийшли до висновку, що зірка явно перебільшує свої вміння:

Втім, кілька тижнів тому Анастасія Волочкова повідомила про розставання з таємничим коханим і, не виключено, що тепер намагається вилікувати душевні рани балетною творчістю.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова осоромилася перед глядачами.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова похвалилася незвичайним фото в дивній позі.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова одягла безглуздий наряд і викликала подив користувачів соцмереж.