Балерина Анастасія Волочкова є затятою фанаткою російської лазні. Зірка не раз говорила про це у своїх відеозверненнях до користувачів соціальної мережі Instаgram.

І ось в мікроблозі танцівниці з'явився оригінальний пост, в якому вона постала без одягу, а найпікантніші частини тіла прикрила банним віником. Як відомо, кілька днів поспіль Анастасія Волочкова активно займалася підготовкою до виступу в одному з підмосковних ДК.

А після презентації вистави, в якому, до слова, брала участь і єдина дочка артистки – Аріадна Волочкова, знаменитість почала відновлювати сили і енергію. Як виявилося, релаксувати на самоті Анастасії Волочкової здалося нудно і вона звернулася за допомогою до професійного банщику на ім'я Максим.

"Відновлюю сили після неймовірного фізичного навантаження в улюбленій обстановці.👍 Серце співає!😂 А допоміг мені чудовий банщик зі знаннями всіх аспектів знань мистецтва банного ширяння "- з натхненням зізналася"королева шпагату".

До слова, той факт, що спадкоємиця Анастасії Волочкової тепер також бере участь у виставі «Балерина в Задзеркаллі цирку», є для фанатів підтвердженням, що мати і дочка знайшли спільну мову. З чуток, Аріадна переїхала до батька – бізнесмена Ігоря Вдовіна саме через труднощі спілкування з популярною матір'ю.

Але сама прима не раз говорила, що дочка покинула її заміський особняк, оскільки їй було занадто складно добиратися до Московського університету. Зараз же дівчина, судячи з усього, вирішила спробувати свої сили на естраді і виконує пісні на благодійних концертах матері.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова провела цікавий вечір в компанії стиліста.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова показала шанувальникам зранені ноги.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова поскаржилася на низьку заповнюваність залу під час її виступів.