Скандальна зірка російського балету Анастасія Волочкова відзвітувала перед гостями свого мікроблогу, як проходить її подорож в Санкт-Петербург.

Зірка не тільки фонтанувала позитивними емоціями в Instgram-stories, але і похвалилася обстановкою своєї пітерської квартири. Про любов Анастасії Волочкової до інтер'єрів у стилі «дорого-багато» - відомо давно.

Наприклад, її розкішний підмосковний особняк в мережі нерідко порівнюють з музеєм через велику кількість антикваріату, мармурової обробки і дорогих предметів меблів.

Що стосується квартири в культурній столиці Росії, то і там Анастасія Волочкова реалізувалася як дизайнер і привнесла "родзинку" ... Так, шанувальники оцінили вражаюче інтер'єрне оформлення апартаментів артистки і особливу увагу приділили шторам з декоративною " дірою»…

"Королева шпагатів" зізналася, що ідея відвідати малу батьківщину, виникла у неї спонтанно , а в правильності таких рішень-вона не сумнівається:

Також Анастасія Волочкова зустрілася з мамою і не забула виставити їх спільне фото в мережу:

До слова, не так давно шанувальники таланту одіозної прими, отримали можливість насолодитися співом її дочки-Аріадни Волочкової. Спадкоємиця артистки взяла участь в хореографічному шоу своєї матері і виконала композиції французькою мовою. Справедливості заради варто сказати, що далеко не всім глядачам припав до душі вокал Волочкової-молодшої і їй порекомендували старанніше працювати над собою в музичному плані...

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова похвалилася кадрами активного відпочинку зі стилістом.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють фото поранених ніг Анастасії Волочкової.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова обурена тим, що на її концерти приходить мало глядачів.