Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна потішила гостей свого мікролога новим відеороликом. Зірка показала один з неординарних образів, в яких приваблює чоловіка – Тимура Хромаєва.

Так, знаменитість постала в кадрі в стильному кігурумі, за допомогою якого перевтілилася в «орангутанга». Вона виконала запальний танець, а в підписі до посту пояснила, що надихнуло її на такий міні-концерт. «Так рідко бачу чоловіка останнім часом... Треба б додати в відносини вогню 🔥» - зазначила Маша Єфросиніна.

У коментарях до публікації фоловери не скупилися на похвалу і компліменти на адресу зірки і погодилися з нею в тому, що час від часу сімейні відносини потребують «вогнику».

До слова, Маша Єфросиніна не раз говорила про те, що їх з чоловіком пов'язують неймовірно міцні стосунки. Але перш ніж досягти ідилії, вони пережили чимало складних моментів, в тому числі, певний період жили окремо один від одного. Минулого року вони відзначили 17-річчя спільного життя.

Пара виховує двох дітей-дочку Нану і сина Олександра. "Любов - це, коли у вас є те, що належить тільки вам двом... Ну, і трохи веселощів 😉 " - переконана зірка ТБ.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак підкорила соцмережу сміливим відео.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова відвідала світський захід і ошелешила присутніх зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Таїсія Повалій здивувала новиі образом і нарвалася на критику хейтерів.