Українська телеведуча Олена Кравець підкорила підписників свого мікроблогу елегантним вбранням. Вона постала в кадрі чуттєвої і жіночною, викликавши непідробний захват у користувачів соцмереж.

Знаменитість одягла світле плаття, декороване оборками, і доповнила його білим піджаком з оригінальною брошкою у вигляді квітки. На руках-сітчасті рукавички, волосся-зібрані в високу зачіску.

Олена Кравець звернулася до фоловерів з пропозицією обговорити один з важливих аспектів життя людини: «Прийшов час поговорити по-дорослому. Про здоров'я і те, що ми їм звикли називати. Про свій досвід нездоров'я в тому числі. Про мудрість. Про зцілення".

Також комедійна актриса зазначила, що на шляху до будь – яких перетворень-не варто поспішати і робити поспішні висновки. У коментарях до публікації зірки «Жіночого кварталу» фанати обсипали її компліментами і попросили ділитися подібними атмосферними фото якомога частіше. Автором цього знімка виступила колега Олени Кравець по естрадному цеху-Марта Адамчук:

До слова, близько тижня тому старшій дочці Олени Кравець - Марії, виповнилося 18 років і зіркова мама зворушливо вітала її з повноліттям: "Сьогодні ти така доросла, але ніколи не перестанеш бути маленькою для мене... ". На інтернет-просторах їх часто порівнюють і говорять про те, що Кравець-молодша неймовірно схожа на матір:

Раніше "Hyser" писав про те, що екс - "Холостячка" Ксенія Мішина здивувала шанувальників сміливим фото.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль зачарувала фанатів розкішним вбранням і не забула похвалитися ідеальною фігурою.

Нагадуємо, що Настя Каменських в мереживній сорочці зробила важливе особисте визнання.