Примадонна російської естради Алла Пугачова вперше за довгий час вийшла в люди і вразила всіх наповал своїм зовнішнім виглядом.

Зокрема, 71-річна Алла Борисівна була запрошена в якості гості на День Народження відомого модельєра В'ячеслава Зайцева - вчора, 2 березня йому виповнилося 83 роки. На цьому святі Пугачова була присутня разом з чоловіком Максимом Галкіним.


Варто відзначити, що зі слів кутюр'є, гостей він запрошував особисто і сценарій свята затверджував самостійно. Зрозуміло, Зайцев не міг не запросити Пугачову, з якою давно дружить. Примітно, що до зміни стилю та іміджу Алли Борисівни приклав руку саме Зайцев.

Про це розповіла сама Примадонна, яка виступила на Дні Народженні з урочистою промовою. Вона заявила, що якби не модельєр, то не було б тієї Алли Пугачової, яку всі зараз знають і люблять.


До слова, для такого важливого заходу знаменитість вибрала дуже яскравий образ. Співачка була одягнена в чорну сукню і білий піджак. Але абсолютним хітом її лука став червоний капелюшок з вуаллю.


Користувачі були приємно здивовані зовнішнім виглядом Алли Пугачової і відзначили, що вона продовжує їх дивувати, в хорошому сенсі цього слова.


Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова на недавньому знімку мало не зганьбилася через перуку.

Також наш портал повідомляв, що Галкін злив некомфортне відео з Пугачовою, яке багатьох шокувало.

Нагадуємо, що Алла Пугачова показала новий знімок, на якому схожа на Антошку.