У мережі згадали про один з найсміливіших і яскравих образів співачки Ані Лорак. Тоді, як і зараз, артистка зважилася на кардинальну зміну іміджу.

Архівний відеозапис опублікували на фан-сторінці anilorak_forever в Instagram.

На відео зафільмований яскравий виступ виконавиці на сцені у 2015 році. Вона виконувала пісню "Искала", прем'єра якої відбулася у 2007 році в місті Чернівці.

Ані Лорак зробила нову зачіску: фарбоване омбре. Темна прикоренева зона переходить в пшеничні локони основної частини волосся до самих кінчиків. Співачка володіє ідеальною формою овалу, виразними рисами обличчя. Цей образ їй неймовірно підходив.

Плаття знаменитість також вибрала цікаве - в стилі грецького, що підкреслює бюст і тонку талію.

Не менш шанувальників вразила і підтанцьовка Кароліни: підтягнуті, м'язисті напівголі чоловіки в костюмах воїнів з луком і стрілами. Хоча деякі були здивовані, чому для такої чуттєвої та ніжної пісні Ані Лорак вибрала саме таку підтанцьовку.

За час виступу співачка встигла навіть "політати". На імпровізованій "гойдалці" Ані Лорак піднялася вгору.

Зараз Ані Лорак також експериментує з образами й досить вдало.

Цього разу співачка змінила імідж і випустила чуттєву пісню "Наполовину". А кліп вже встиг зібрати понад 4 мільйонів переглядів.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ані Лорак поділилася з шанувальниками ефектним кадром, на якому постала в новому образі.

Також наш портал повідомляв, Ані Лорак показала сумнівне фото з двома близькими друзями.

Нагадуємо, Ані Лорак порадувала шанувальників свого таланту музичним сюрпризом.