Популярна співачка Таїсія Повалій порадувала шанувальників своєї творчості новиною про майбутній вихід нового музичного альбому. А поки шанувальники таланту артистки розсипалися в компліментах, хейтери-вправлялися в дотепності, оцінюючи її зовнішність.

Так, 56-річна Таїсія Повалій постала в кадрі в темно-синій блузі з принтом у вигляді білого орнаменту. Волосся-розпущене, на обличчі – макіяж з акцентом на очі. Взявши на руки пухнасту вихованку - кішку на прізвисько Шоколадка, знаменитість віщала про презентацію збірки пісень і нагадала, що вона відбудеться буквально через кілька днів.

Фолловери бурхливо відреагували на послання знаменитості:

Більш того, деяким гостям сторінки Таїсія Повалій здалася схожою на відому російську телеведучу Олену летючу:

Пропонуємо порівняти двох зірок і визначити, чи є між ними схожість про яку говорять користувачі соцмережі:

До слова, Таїсія Повалій часто виявляється об'єктом критики недоброзичливців і тих, кого лякають масштаби її «пластичних перетворень». На їхню думку, виконавиця надто захопилася омолодженням і коригуванням зовнішності, а тому з роками змінилася до невпізнання. Від природної краси - не залишилося і сліду, але сама естрадна Діва не коментує свої "метаморфози" і незворушно підкорює творчі вершини.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова влаштувала гучну вечірку і порадувала шанувальників яскравими кадрами веселощів.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова вийшла в світ в оригінальному вбранні і викликала подив шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють нове захоплення Аліни Гросу.