Популярна українська виконавиця Настя Каменських, не так давно порадувала шанувальників зворушливою композицією "Почуття", анонсувала вихід нової пісні. При цьому виконавиця розповіла, кого запросила для участі в кліпі на черговий хіт.

Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому постала в стильному рожевому вбранні з принтом у вигляді напису. А компанію артистці склала давня подруга і дизайнер бренду Аппсһоо-Анна Андрійчук-Завгородня.

«Напередодні головного дівчачого Свята, 5 березня виходить моя нова пісня "Девочки рулят"! І так... у моєму новому кліпі ви побачите мого улюбленого бублика, мою Ганнусю. Ви не уявляєте собі, як нам було весело,а в такій обстановці все в рази кайфовіше!» - з натхненням написала дружина репера і продюсера Потапа.

До слова, на сторінці Ганни Андрійчук-Завгородньої також з'явився схожий пост на тему співпраці з Настею Каменських. Дружина екс-учасника групи "Время и Стекло" Олексія Завгороднього зізналася, що зважитися на подібний творчий експеримент їй було непросто.

Але вона отримала від роботи максимум позитивних емоцій: "Насть, ну я могла повестися тільки на тебе 🤣❤️❤️ Спасибі тобі за цей experience 💔 💔 💔 емоції зашкалюють досі😅 😁".

Стримати емоції з приводу сказаного артистками, не зуміла відома співачка Даша Астаф'єва:

Не промовчали і інші фоловери:

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських поділилася з шанувальниками цікавим фото і показала, як виглядає без макіяжу.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських приміряла незвичайний наряд і захопила спокусливими формами.

Нагадуємо, що Настя Каменських показала, як приводить себе у форму і працює над ідеальною фігурою.