Відома телеведуча Леся Нікітюкздивувала своїх фанів новими фото.

Українська теледіва Леся Нікітюк доволі часто радує своїх шанувальників новими кадрами в соціальній мережі. На цей раз зіркова білявка вирішила знова продемонструвати свою струнку фігуру та гарні ноги. Такий знімок вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

В кадрі можна побачити, що Леся позує в якійсь гардеробній. Такий висновок можна зробити через те, що позаду телеведучої стоїть спеціальний манікен. Сама Нікітюк на цей раз повстала перед своїми фанатами в спокусливому діловому костюмі: на ведучій короткий піджак та мініспідниця, яка підкреслює струнку талію та жіночну фігуру зірки.

Також можна звернути увагу на макіяж телеведучої. Частіше за все Леся Нікітюк обирає доволі нюдовий мейкап, і на цей раз вона собі не зрадила: очі ведуча підкреслила темною підводкою та пастельними тінями, а губи - рожевою помадою. Такий макіяж виглядає максимально природньо і не занадто яскраво.

Варто відзначити, що зараз, судячи з фото телеведучої, вона вже повернулася до активної роботи. Однак нещодавно вона була на відпочинку: відпустку Леся проводила на Мальдівах. До речі, під час свого відпочинку там вона також не один раз порадувала своїх прихильників спокусливими фотографіями з пляжів. Тож фанати Лесі Нікітюк точно вже переконалися, що в неї просто відмінна фігура.

На своїй сторінці Леся викладала фотографії, де вона позувала в жіночних купальниках. Такий одяг підкреслював і жіночні форми зірки телебачення, і її довгі стрункі ноги. Можна тільки уявити, як важко фанатам було відвести погляд від красуні Лесі Нікітюк.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співачка Слава Камінська поділилася неочікуваною фотографією з Лесею Нікітюк. На кадрі артистка тримає відому білявку за груди. Шанувальники оцінили гумор подруг.

Також повідомлялося, що останнім часом обговорюють чутки щодо участі Лесі Нікітюк в шоу "Холостячка". Тепер телеведуча вирішила розповісти, чи так це насправді.

Крім того, Леся Нікітюк здивувала підписників своїм фото з відпочинку. Прихильники були вражені тим, що сталося зі стегнами зіркі.