Ще недавно ми прощалися з літом і зустрічали вересень, а вже й перший місяць осені добіг кінця.

Саме у вересні ми увійшли в коріор затменіф (18 вересня), який триватиме до 2 жовтня і багато хто відчув його вплив на собі. Але це ще не все, під кінець вересня одразу 3 знаки Зодіаку виявляться під загрозою, адже на них чекають чергові випробування.

Знаки Зодіаку
Знаки Зодіаку

Овен (21 березня - 19 квітня)

В останні дні вересня Овни можуть відчути непереборне бажання усамітнитися. Астрологи пророкують, що в цей період вам доведеться переосмислити свої відносини з оточуючими. Можливо, ви раптом усвідомлюєте, що деякі друзі – це не ті люди, з якими ви хочете ділити свої радощі та смутку. Час прощатися з токсичними зв'язками та відкривати нові горизонти! Але не все так похмуро, як здається на перший погляд. Під впливом ретроградного Сатурна на Місяць ваші емоції будуть як на американських гірках: від веселощів до глибокої печалі всього за кілька хвилин. Особливо це позначиться на ваших романтичних стосунках та творчих проектах. Вигоряння та творча криза можуть стати вашими вірними супутниками. Можливо, вам варто зайнятися рукоділлям, виплеснути агресію, що накопичилася, у спорт або навіть вирушити в коротку поїздку на свіже повітря. Подорожі, навіть якщо вони всього лише до найближчого парку, допоможуть вам перезавантажитись і набути внутрішньої гармонії.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Під кінець вересня Сонце наблизиться до Меркурія, головної планети Дів, і почне спалювати її енергією. Це може викликати справжній вихор тривоги та стресу, який, як чорна кішка, пробіжить нервовою системою. У такі моменти особливо важливо прислухатися до себе та своїх внутрішніх відчуттів. Місяць вимагатиме від Дів спокою та усамітнення. Вам може захотітися сховатися у затишному куточку з чашкою ароматного чаю та гарною книгою, щоб відпочити від зовнішнього світу. Не бійтеся робити паузи і дозволяти собі бути наодинці зі своїми думками.

Лев (23 липня - 22 серпня)

А ось для Львова вересень обіцяє стати справжнім випробуванням. Ретроградний Сатурн, немов суворий вчитель, займе ваше перше поле, і вам доведеться зіткнутися із серйозними внутрішніми змінами. Вам, Леви, доведеться переосмислити свої стосунки як із самими собою, так і з оточуючими. Під кінець місяця багато хто з вас ламатиме голову над тим, чого вони насправді хочуть від своїх стосунків. Можливо, виникнуть конфлікти та непорозуміння з близькими. Не всі пари зможуть впоратися із цим натиском, і висока ймовірність розривів. Крім того, Леви можуть зіткнутися із фінансовими труднощами. Зайва марнотратність та неправильний розподіл бюджету можуть створити додатковий стрес. Пам'ятайте, що емоційні покупки – це пастка, в яку легко потрапити. Краще приділіть час плануванню своїх витрат і постарайтеся знаходити радість у дрібницях, а не дорогих речах.

Знаки Зодіаку
Знаки Зодіаку

Читайте також:

Гідними чоловіками не стануть: за чоловіків цих знаків Зодіаку заміж краще не виходити .

Сумісність у дружбі: які знаки Зодіаку у відносинах та з ким їм найкраще дружити.