У Наді Дорофєєвої зараз проходить тур містами України. Співачка навіть встигла потрапити до епіцентру скандалу.

Коли вона виступала у Червонограді, після концерту розпочалася бійка і навіть була стрілянина. Українці говорили, що стріляли охоронці Дорофєєвої, але Надя спростувала всі ці чутки. Зараз стало відомо про проблеми зі здоров'ям співачки через які вона була змушена переглянути дещо на рахунок своїх концертів.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Під час підготовки до свого концертного туру вона зізналася, що через негаразди з колінами змушена серйозно переглянути своє фізичне навантаження. Артистка розповіла, що її ноги не витримують тривалі виступи на підборах, і це вимагає спеціальних тренувань під наглядом реабілітолога. Ця підготовка є новим етапом у її кар’єрі, оскільки раніше вона не стикалася з такими труднощами.

"Фізично готуюся до турів, і такий серйозний підхід у мене вперше. Я почала за півтора місяця до туру ходити на реабілітацію — спеціальні тренування для колін, з якими у мене проблеми", – поділилася Дорофєєва.

За її словами, зараз важливо зберегти витривалість, особливо тому, що вона повертається на сцену на підборах вперше за три роки.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Цей етап є складним для співачки, оскільки раніше під час виступів фізичне навантаження не було для неї такою великою проблемою. Однак, враховуючи, що її концерти тривають кілька годин, вона прагне до максимального комфорту.

Читайте також:

Надя Дорофєєва змусила мільйони людей плакати: "Присвята всім українським матерям".

Надя Дорофєєва опинилась в епіцентрі бійки з стріляниною: "Жесть, яка сталася..."