Українська актриса Анна Кошмал, яка нині чекає на другу дитину, тримає своїх підписників у курсі подій своєї вагітності.

Нещодавно один із шанувальників запитав, як вони з чоловіком вирішили розширити свою сім'ю в такі невизначені часи, враховуючи війну в Україні. Кошмал відповіла, що вони давно хотіли другу дитину і зрозуміли, що життя не варто відкладати на потім в очікуванні кращих обставин.

Вона наголосила, що очікування «ідеального часу» — це ілюзія, і що у житті завжди будуть свої перешкоди.

«Життя завжди буде складним, насиченим проблемами, перешкодами, викликами. Наразі відчули себе готовими, планували», — пояснила актриса.

Скрін публікації Анни Кошмал
Скрін публікації Анни Кошмал

Кошмал також розповіла, що вони з чоловіком ще не впізнали стать своєї дитини і не вирішили, чи влаштовувати вечірку з приводу розкриття статі. Вона висловила невпевненість у цій ідеї, але натякнула, що якщо вони все ж таки вирішать відсвяткувати, то це буде скромний захід.

Хоча друзі й підбадьорювали її організувати це, вона все ще не впевнена, наголошуючи, що ця тенденція не є частиною української традиції.

«Ми з чоловіком у цьому плані взагалі дві консерви (консервативні – прим. ред.), не розуміємо цього, ну не українська це традиція. Але подруги кажуть, що я тю-тю і треба робити. Не знаю, можливо, щось скромне, можливо взагалі без цього обійдемося», — сказала вона.

Скрін публікації Анни Кошмал
Скрін публікації Анни Кошмал

Разом зі своєю відповіддю Кошмал поділилася рідкісною фотографією, на якій вона та її чоловік, хоча вона продовжувала приховувати його особистість, показуючи на знімку лише частину його руки та плеча.

Читайте також:

Супермодель Белла Хадід у мікробікіні змусила відвисати щелепи: виставила свою "солянку"

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?

Тіна Кароль взяла зброю і вирушила на полігон: ніякого мікрофону та макіяжу