Рецепт торта нашвидкуруч стане в нагоді навіть недосвідченим кулінарам. Він підійде до чаю або кави на сніданок, а також як десерт після обіду або вечері. Такими солодкими ласощами можна пригостити гостей, які здійснили несподіваний візит.

Продукти:

  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 220 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • грецький йогурт або сметана – 200 г;
  • вершкове масло - 70 г;
  • печиво – 18 штук;
  • кукурудзяний крохмаль – 50 г;
  • цукрова пудра – за смаком.

Увага! Йогурт може бути солодким або несолодким – за бажанням, а точніше, залежно від насолоди печива.

У сотейник розбиваємо два яйця, додаємо звичайний цукор, ванільний цукор, крохмаль та йогурт. Ставимо на вогонь, нагріваємо та доводимо до стану густої маси. Суміш потрібно постійно помішувати, щоб не утворилися грудочки.

Потім додаємо до суміші вершкове масло, добре перемішуємо. А потім знімаємо сотейник із вогню.

У форму викладаємо печиво. Зверху виливаємо суміш та накриваємо ще одним шаром печива. Посипаємо цукровою пудрою та прибираємо в холодильник. Можна зробити два шари суміші та печива – вийде дуже смачно.

Як тільки торт застигне – його можна розрізати і їсти.

Читайте також:

Насолода для всієї родини: рецепт пирога з рисом та рибними консервами

Побалуйте себе та близьких: рецепт ніжного гарбузового пирога з сирним кремом

Повітряні та ніжні: як зробити ідеальне тісто на кефірі для вареників. Рецепт