Єврейські котлети відрізняються від принципів приготування м'ясних котлет в українській кулінарії насамперед своєю ніжністю.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНасправді інгредієнти найпростіші, немає спеціальних приправ, які характерні для ізраїльських регіонів, ні спеціально вирощеного або обробленого м'яса. Все дуже просто і зрозуміло, просто є кілька крутих лайфхаків.
Докладний рецепт смачних єврейських котлет читайте у нашому матеріалі.
Для приготування нам знадобиться:
- Стегенця – 3 шт
- Яйця – 4 шт
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
- Соняшникова олія – 3-4 ст.л.
Спосіб приготування єврейських котлет:
Для початку потрібно підготувати куряче м'ясо. Можна спростити собі завдання і купити готове філе стегна, так як грудка дуже дієтична і суха для цієї страви. А можна взяти стегенця, злегка підморозити їх і зрізати з них м'ясо. Це м'ясо потрібно пропустити через м'ясорубку або перебити блендером.
Далі необхідно відокремити білки від жовтків. Жовтки розмішайте та перемішайте з курячим фаршем. Додайте сіль, перець до смаку. А ось білки збийте окремо міксером до стійкої піни або збийте їх добре вручну.
Акуратно вмішайте білки у фарш. Все добре перемішайте та сформуйте котлетки. Обвалюйте їх у борошні і обсмажте котлети на сковороді на олії з двох сторін до готовності.
Подавати краще із зеленню та салатом. Смачного!
Читайте також:
Ідеальний сніданок: як приготувати пишні оладки на кефірі з бананом. Рецепт
Це варто спробувати: як приготувати млинці з кукурудзою, сиром та цибулею. Рецепт
Круче йогурту та кефіру: як швидко приготувати солодкий молочний кисіль