У зв'язку з тим, що російські війська продовжують накопичуватися на території Білорусі, українцям вирішили розповісти, де і з якою метою можуть бути використані російські та білоруські військові. Під час брифінгу український фахівець звернувся до українців та поділився своєю думкою.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин « РБК-Україна »

Вже практично весь світ знає, що російські та білоруські війська почали накопичуватися біля кордону з Україною. Через ці події ходять чутки, що може бути повторний наступ на столицю України, і не лише.

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов прокоментував ситуацію, що склалася, і сказав: «На території Республіки Білорусь триває розгортання регіонального угруповання військ так званої "Союзної держави", яке може діяти у Волинській та Поліській операційних зонах".

Окрім цього, Олексій Громов продовжив, що на території Білорусі наполегливо готуються до того, щоб приймати російських військових, а саме так званих «мобиків».

"Так, наразі йде уточнення місць для розміщення особового складу", - продовжив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ.

Читайте також:

Переходимо на гусениці: Притула оголосив про збирання допомоги для ЗСУ. Купуватимуть "Спартани"

Ефективного захисту немає: у ЗСУ розповіли, наскільки для України небезпечні іранські ракети

"Рідні наші люди": Лукашенко з тремтячою головою покликав українців у гості