У мережі поділилися ще одним легким рецептом капусника з пшоном.

Спочатку нарізаємо середніми шматочками м'ясо свинини (приблизно 500 грамів), після чого миємо й очищаємо моркву. Те ж саме проробляємо і з цибулею.


Потім вже можна приступати безпосередньо до готування. Ставимо варитися м'ясо у воді, а в цей час натираємо моркву на крупній тертці, кубиками нарізаємо цибулю. Коли м'ясо звариться до напівготовності, кидаємо до нього картоплю (приблизно 3-5 штук) і одну столову ложку солі.


Слідом варто додати і моркву, після чого починаємо натирати білокачанну капусту і теж на крупній тертці. 200 грамів пшона відправляємо в окрему ємність і заливаємо окропом хвилин на 10. Після цього сміливо можна відправляти пшоно в каструлю до м'яса і починати смажити цибулю.


Коли цибуля знайде золотистий відтінок, заправляємо його томатною пастою і даємо їм прокипіти хвилин 5. По закінченню цього часу якраз вже можна буде і дістати картоплю з каструлі, оскільки її потрібно буде пом'яти виделкою. У такому вигляді картоплю повертаємо до м'яса.


Тепер уже можна туди додавати і капусту, і томатну заправку з цибулею. Після цього даємо капуснику покипіти ще хвилин 5. Також в кінці йому потрібно дати час настоятися 20 хвилин.


Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати макарони, щоб нагодувати смачненьким всю сім'ю.

Також наш портал повідомляв, як приготувати хліб в домашніх умовах.

Нагадуємо, як довго зберегти курку, якщо раптом пропала електрика.