Як приготувати дуже смачне і ароматне закусочне сало? Фуд-блогер Тетяна Огородниця поділилася з фоловерами унікальним рецепт, який захопить всіх за святковим столом і не тільки.

Таке сало можна зберігати без втрати смакових якостей в холодильнику до 2-х місяців. А чим довше вона простоїть, тим ароматні і смачніше стане.

Беремо сире сало і попередньо ножем очищаємо шкірку, миємо й висушуємо паперовими рушниками. Потім нарізаємо сало на невеликі шматки, щоб їх було зручно складати в трилітрові банки. Окремо в тарілці готуємо суміш солі зі спеціями. На одну півлітрову банку потрібно взяти 15 г солі, одну чайну ложку суміші перців і одну чайну ложку меленого коріандру.

На дно банки кладемо лавровий лист, запашний перець 70 горошинок і три великі зубки часнику. Всім цим потрібно перекладати шматочки сала в банках, попередньо обвалявши їх в суміші спецій.

Після того, як банки заповнені, потрібно обов'язково протерти їх горлечка серветкою, після чого нещільно закрити кришками.

Потім беремо каструлю застилає на дно рушник і виставляємо банки. Заливаємо воду до" плічок " банок. Ставимо на плиту і після закипання стерилізуємо під закритою кришкою протягом 45 хвилин. Після цього дістаємо і закручуємо кришки щільно, як при звичайній консервації. Баночки перевертаємо на кришки, щоб їх вміст просочилося соком і сіллю.

Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати смачну гречку під шубою.

Також наш портал розповів про те, як приготувати знамениті реберця по-канадськи.

Нагадувати, як приготувати свинячу грудинку в пивний підливі на сковороді.