Рецептів дерунів маса, і кожен краще наступного. По суті, таке блюдо зіпсувати просто неможливо - воно завжди виходить смачним, соковитим і жирним.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНа YouTube-каналі "Карпатські шкварки" з'явився відео-рецепт справжнього панського деруна.
Картоплю чистимо, миємо, тремо на дрібній тертці. Зливаємо зайву рідину, додаємо в масу трохи сметани, яка не дозволить потемніти картоплі. На тертці тремо цибулину, часник, все це додаємо в масу, туди ж вливаємо яйця, солимо і перчимо.
Паралельно готуємо начинку. Білі гриби потрібно відварити, дрібно нарізати. На розпечену сковороду наливаємо масло або кладемо смалець. Обсмажуємо гриби, туди ж додаємо дрібно нарізану цибулю. Після солимо і перчимо, додаємо сметану, і знову обсмажуємо, видавлюємо часник і знімаємо з вогню.
Розігріваємо сковороду більшого розміру, додаємо масло. Виливаємо туди картопляну суміш, трохи смажимо, потім перевертаємо одним махом, немов млинець, і на половину «млинця» викладаємо начинку з грибів і цибулі, і посипаємо тертим твердим сиром. Накриваємо начинку другою половиною "млинця".
Можна додатково приготувати заправку, яка складається зі сметани, часнику і зелені. І приправляємо наш царський дерун такою заправкою. Оскільки дерун вийшов тільки один, його потрібно нарізати порційно.
Раніше інформаційний портал Hyser поділився рецептом смачного салату з буряка, яєць і огірків.
Нагадуємо, що ми публікували рецепт смачних сухариків під пиво.
Також портал Hyser інформував, що з'явився рецепт апетитною сирної запіканки.