У ритмі сучасного життя в мегаполісі багато господинь вважають за краще не витрачати час на трудомістке приготування їжі і нерідко купують напівфабрикати. Наприклад, практично в кожному холодильнику можна знайти пачку заморожених пельменів, які при необхідності стають смачним і ситним обідом.

Але навряд чи, вони можуть конкурувати з пельменями, зробленими в домашніх умовах. Пропонуємо унікальний старовинний рецепт тіста, яке дозволить порадувати своїх домочадців і здивувати гостей неймовірно соковитим блюдом.

інгредієнти для пельменів. Скріншот YouTube

У миску просіваємо борошно, в воду додаємо сіль до повного розчинення крупинок. Потім вливаємо воду в борошно. Отриману масу спочатку потрібно перемішувати ложкою, а після необхідно гарненько вимісити руками. Тісто має вийти максимально "круте" і еластичне, щоб начинка всередині залишилася соковитою і не витекла назовні в процесі варіння. В цілому його потрібно вимішувати не менше 10 хвилин.

інгредієнти для пельменів. Скріншот YouTube

Для начинки необхідно перемолоти м'ясо в фарш і додати велику кількість цибулі, який зрадить пельменів соковитості. Окремо в блендері потрібно змішати часник, червоний перець і трохи зелені (кінзи і петрушки).

інгредієнти для пельменів. Скріншот YouTube

інгредієнти для пельменів. Скріншот YouTube

Для додання соковитості фаршу-потрібно додати в нього води:

інгредієнти для пельменів. Скріншот YouTube

Потім необхідно сформувати з тіста і начинки пельмені і зварити їх у великій кількості киплячої підсоленої води. Варити пельмені потрібно близько 10 хвилин.

Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати жульєн з куркою і грибами на сковорідці.

Також наш портал розповів про те, що приготувати класичний вафельний торт без випічки.

Нагадуємо, що у мережі розповіли рецепт апетитних ледачих вареників з сиром.