У мережі показали унікальний гібрид "Запорожця" і УАЗ

На просторах інтернету можна зустріти безліч варіацій модифікації знаменитого "Запорожця". Автомайстри проробляють колосальну роботу, перетворюючи автомобілі ЗАЗ в самі незвичайні твори мистецтва. У мережі можна побачити від лімузина до гоночного автомобіля на базі легендарного авто. Так, на YouTube-каналі "Суспільне Харків" показали незвичайний гібрид "Запорожця" і УАЗа.

Українські майстри схрестили Старий уазик і" Запорожець " і на виході отримали унікальний позашляховик з високою прохідністю завдяки гігантському дорожньому просвіту. Для створення незвичайного проєкту умільці відшукали Старий ЗАЗ-968М. зробити це було просто оскільки в мережі досить багато оголошень про продаж таких автомобілів. Купівля обійшлася майстрам в 500 доларів. Донором послужив УАЗ, від якого були взяті мости, роздатка і коробка передач. Іншу частину вузлів і агрегатів довелося докупити.

Гібрид Запорожця і УАЗ. Фото: скріншот Youtube-відео
Гібрид Запорожця і УАЗ. Фото: скріншот Youtube-відео

В результаті у хлопців вийшов досить дивний, проте дуже крутий всюдихід. Висока посадка автомобіля забезпечує його прохідність на будь-якому бездоріжжі. У ролику показано, як гібрид ЗАЗ - 968М і УАЗа без особливих зусиль долає засніжену ділянку. Однак на міські дороги в'їзд незвичайному автомобілю заборонений.

Підкреслюється, що майстри працювали над створенням гібрида близько двох місяців. Вони працювали над реалізацією проєкту всі вихідні та будні вечори після роботи, проте результат не змусив себе чекати. Самі умільці відзначають, що метою створення автомобіля був ефектний зовнішній вигляд, але на виході вийшов ще й крутий всюдихід.

Раніше портал Hyser повідомляв, що умілець схрестив старенький ГАЗ-69 і позашляховик Isuzu Trooper. Результат здивував багатьох автолюбителів.

Також портал Hyser писав, що у мережі показали унікальну "Ниву" з мотором 300 кінських сил.

Крім того портал Hyser писав, що у мережі показали незвичайний ЗАЗ-965 з корейським двигуном.