Стало відомо, що на території Київської області стався масштабний інцидент. Справа в тому, що автовоз, який перевозив 7 автомобілів, спалахнув, внаслідок чого всі машини були знищені.

Цю новину розмістили на порталі новин «obozrevatel»

У прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини повідомили, що в Київській області, і саме в селі Калинівка спалахнув автовоз, який віз 7 легкових машин. Це сталося 17 лютого неподалік АЗС.

Повідомляється, що рятувальники отримали повідомлення про пожежу близько 3 години ночі. Інформація надійшла від мешканців Бучанського району.

"Після прибуття рятувальників встановлено, що на узбіччі біля АЗС "АВІА" горить автовоз, який перевозив сім автомобілів Renault Duster. Пожежу було локалізовано о 3:40 і остаточно ліквідовано о 4:12. Внаслідок пожежі вогонь знищив автовоз і сім автомобілів", – розповіли у ДСНС.

Важливо, що постраждалих людей не виявлено, чого не можна сказати про автомобілі.

Крім цього, 14 лютого у столиці України виникла пожежа у багатоповерховому будинку. Житель однієї з квартир хотів залишити будинок, що горить, але він знепритомнів. Завдяки зусиллям наших співробітників ДСНС чоловіка врятували.

Читайте також:

Пожежники нічого не можуть зробити: у Росії найпотужніша пожежа на складі з вантажівками

Москва палає: з'явилися подробиці найпотужнішої пожежі. Вогнем охоплено півтори тисячі "квадратів"

Гасили дві години, витратили 75 тонн води: як пожежники боролися з Tesla, що спалахнула. Відео

Путіна тремтить: у Росії злетіло на повітря потужне збройове підприємство