На одному з найпопулярніших автомобільних сайтів показали дуже рідкісну Волгу, яку помітили на території України. Цей екземпляр зовсім не схожий на «своїх» братів, саме тому до нього було прикуто стільки уваги.

Зараз йтиметься про таку унікальну модель Волги, як ГАЗ-3111. Її унікальність у тому, що це рідкісний екземпляр Волги.

Є відомості про те, що таких Волг було випущено всього 424 екземпляри, що натякає на неймовірну рідкість. Цей седан вироблявся з 1998 року по 2004 рік. Важливо зазначити, що ці автомобілі не поставлялися на територію України, проте один з цих екземплярів був помічений на території України.

Перше, що впадає у вічі, так це дизайн цієї Волги, так, ГАЗ-3111 має дуже незвичну зовнішність. Також ця машина може похвалитися такими характеристиками: 2,5-літровий інжекторний двигун ЗМЗ-405.20 потужністю 155 кінських сил та 5-ступінчастою МКПП. Ця Волга може розганятись до 100 кілометрів на годину за 13 секунд, а її максимальна швидкість становить 180 кілометрів на годину.

Необхідно віддати належне ГАЗ-3111, оскільки це перша Волга, на яку було встановлено ABS. Також вона отримала: центральний замок, електросклопідйомники, гідропідсилювач керма та кондиціонер.

Читайте також:

Машини із паралельних світів: як виглядали невідомі прототипи "Волги". Фото

Без табуретки не залізеш: як виглядала повнопривідна "Волга", на якій Брежнєв їздив на полювання

Йдуть до Європи: мешканець Білорусі переробив свою "Волгу" для роботи на дровах. Фото