У мережі повідомили про те, що випадково було виявлено унікальну модифіковану Ниву, яку розробляли на території Британії. Так, LADA виготовлялася не тільки на Автовазі, а й у Західних країнах, що стало досить сильною несподіванкою.

Варто зазначити, що свого часу експортна Нива викликала такий великий інтерес, що її почали робити та модифікувати за кордоном. Так, зараз йтиметься про Ниву, яка відома як «Козак».

LADA Niva 4x4 Cossack Cabrio є доопрацюванням звичайної старої LADA 4x4, яка проводилася близько 45 років тому. Однак найцікавіше те, що цей екземпляр зроблений під кабріолет.

Як відомо, на територію Британії було налагоджено експорт і туди почали вирушати радянські Ниви невеликими партіями. Після прибуття ці автомобілі вирушали до спеціальних ательє, де їх модифікували.

Насамперед зрізався дах, і встановлювався спеціальний каркас, а також ставилося кермо з правого боку. Начинка Ниви залишалася практично незмінною, крім нової 5-ступеневої коробки передач. Однак якщо справа стосується дизайну, можна побачити досить несподівані зміни.

LADA Niva 4x4 Cossack Cabrio може похвалитися 15-дюймовими литими колесами та відкидним дахом у задній частині. Також вона набула модифікації, яка позбавила її зайвої вібрації.

Читайте також:

Змінюють на iPhone 11: в Україні можна майже за безцінь купити легендарний “Запорожець”. Фото

Справжній "крокодил": як мала виглядати найперша "Нива". Вона навіть уміла плавати

Машини із паралельних світів: як виглядали невідомі прототипи "Волги". Фото