Напевно, багато досвідчених автомобілістів чули про таку модель як Lada Poch. Справа в тому, що цю машину вирішили удосконалити свого часу, і вона отримала досить незвичайний дизайн з ребрами по периметру корпусу.

Є інформація, що всім добре відома Нива колись отримала серйозні зміни у своєму дизайні. Найбільше дивують ребристі панелі та накладки на крилах машини з ABS-пластику. Це робилося для того, щоб нібито краще захистити Ниву від бездоріжжя та подарувати їй нове популярніше життя.

Важливо відзначити, що дизайн оновленої Ниви виявився не дуже привабливим, тому що ребра по периметру всього автомобіля виглядають не дуже.

Також ця Нива мала цілісні ковпаки. Так, на них не було жодного отвору, що здається досить дивним. Варто приділити увагу і новим бамперам із ABS-пластику, а також дзеркалам.

Крім цього, відомо, що ця Лада Нива отримала дуже незвичайну назву – St. Tropez. Вона була представлена ​​в Сен-Тропе, де люди особливо не виявляли інтересу до Нив.

Потрібно підкреслити, що на той час стандартна Нива на території Франції стояла 56 430 франків, а ось за St. Tropez просили 66 тисяч. Також за окрему сплату можна було встановити спойлер на цю машину. Однак через свою високу ціну цей екземпляр був не цікавим для водіїв.

Читайте також:

Нічого не змінюється: росіяни показали зразок новітньої спортивної Ниви. Фото

Схожий був на Renault: як виглядав прототип "Москвича", про який мало хто знає

Машини із паралельних світів: як виглядали невідомі прототипи "Волги". Фото