У мережі з'явилася дуже несподівана інформація про те, що один із невідомих прототипів ВАЗ 2108 знаходиться у легендарному музеї Porsche. Ці дивовижні кадри виклали у мережу, де можна побачити цей радянський автомобіль.

Відомо про те, що один із легендарних радянських автомобілів знаходиться у знаменитому музеї за кордоном. Всім добре відома «вісімка», яка була в пошані у бандитів, і не тільки привернула чимало уваги і за кордоном.

Варто відзначити, що знімки даного автомобіля вже можна було бачити в мережі, проте вигляд начинки ВАЗу 2108 на фотографії ще не потрапляв. Також є доказ того, що ця машина стоїть у музеї Porsche – це табличка.

Важливо повідомити, що є інформація про те, що цей екземпляр виготовлений шляхом вибивання на дерев'яних формах. Про це говорить його м'ятий метал кузова.

Окрім цього, у мережі є відеоролик, який показує дебют легендарної машини – ВАЗ 2108. У відеоролику про створення цієї машини ведений елемент, як кузов робиться з вибивки на дерев'яних формах.

ВАЗ 2108 мав особливий попит свого часу, його також можна побачити і сьогодні на дорогах. Однак такі машини в хорошому стані – рідкість, тому що їх кузов постійно гниє і за ними потрібен ретельний догляд.

Читайте також:

Є навіть Запорожець: мешканець Польщі випадково знайшов цвинтар занедбаних старих автомобілів. Фото

Водіїв попередили: в Україні запроваджується європейський порядок страхування автомобілів. Що зміниться

Робили за спецзамовленням: у мережі показали дефіцитну модель автомобіля ВАЗ