На одному з найпопулярніших українських сайтів було знайдено чергове оголошення, яке нагадає про знамениту машину. Один із мешканців України, а саме Київської області, вирішив продати автомобіль, який свого часу був неймовірно популярним не лише на території нашої держави.

Всі українці чудово знають таку модель авто, як Daewoo Lanos. Ця машина у свої часи була справжньою легендою та улюбленицею серед українців, і не лише. Завдяки своїй витривалості та невибагливості її любили не лише таксисти, а й великі корпорації, які брали ці машини для щоденних службових поїздок містом. Це говорить про те, що раніше про Daewoo Lanos мріяв буквально кожен українець.

Зараз вже інші часи і Daewoo Lanos може дозволити собі купити практично кожен.

У мережі виявили оголошення про продаж Daewoo Lanos 2005 року. Він має двигун об'ємом 1.5 літра, а його пробіг становить 330 тисяч кілометрів. Так, це досить багато, але цей автомобіль на даний момент продається за 2 тисячі доларів США. Також у цьому авто встановлено газову установку.

«авто на повному хорошому ходу двигун не димить масло не бере працює як годинник ходова частина перебрата в авто все працює хороша зимова гума з документами порядок», - повідомляється в описанні.

Як відомо, Daewoo Lanos – автомобіль малого середнього класу. Він почав випускатися у 1997 році в Кореї. Вже трохи згодом його випускали у Польщі, а потім уже й в Україні.

Читайте також:

Спортивний Запорожець і не тільки: як виглядали найрідкісніші українські автомобілі

Це вбереже автомобіль та ваш гаманець. Як за кілька секунд перевірити якість бензину