У мережі повідомили про унікальну нову розробку у Швейцарії. Стало відомо, що в цій країні розробляють незвичайний та сучасний автомобіль, який зможе проїхати близько 1 тисячі кілометрів на одній заправці.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі про автомобілі.

Як повідомляється, швейцарська компанія NanoFlowcell розпочала розробку неймовірного автомобіля під назвою Quantino twentyfive. Цей сучасний автомобіль зможе проїхати 965 км без підключення до зарядних пристроїв. Так, це абсолютно новий рівень для машин.

\n

Quantino twentyfive є чотиримісним спорткаром, який може похвалитися 108-сильним електродвигуном, суперконденсатором і рідинною проточною батареєю. Ця нова батарея виробляє енергію із морської води. Так, ви не дочули, новий швейцарський автомобіль їздитиме на морській воді. Він має два 160-літрові баки, які заповнені електролітом з позитивним та негативним зарядом. Саме завдяки їхньому контакту Quantino twentyfive може проїхати майже тисячу кілометрів без заряду. Що стосується заправки даного автомобіля, то вона займатиме всього кілька хвилин.

За словами розробників, ця унікальна машина може розігнатися до сотки за 5 секунд, а її максимальна швидкість становить 200 км/год, що досить непогано.

Читайте також:

Робили за спецзамовленням: у мережі показали дефіцитну модель автомобіля ВАЗ

Як очистити пластик у салоні вашого автомобіля: названі прості хитрощі

У мережі показали дуже незвичайний пожежний автомобіль, створений на базі легковика.