У мережі розповіли про дуже цікавий і незвичайний прихований знак на американських автомобілях. Є інформація про те, що водії в США вішають звичайний пакет біля дзеркала далекого вигляду, і це має особливе значення.

Відповідну публікацію розмістили на одному з автомобільних порталів.

Ні для кого не секрет, що на українських дорогах є своя «таємна» мова, яка може попередити про прихованих поліцейських на дорогах. Однак на території США також є свої приховані знаки. Зараз йтиметься про пакет на зовнішньому, вуличному дзеркалі заднього виду.

Як повідомляється, в Америці є спеціальний «прихований» знак, який може врятувати автомобіль від штрафмайданчика. Щоб уникнути зайвих витрат і випадкової евакуації, американці, які зіткнулися з неполадками в дорозі і змушені кинути машину, обмотують дзеркало заднього виду звичайнісіньким пластиковим пакетом.

Для того, щоб не мати зайвих витрат і випадкових евакуацій, американці використовують цей прийом. Це говорить про те, що автомобіліст зіткнувся з проблемами, і він незабаром повернеться і забере свою машину самостійно.

Якщо сказати простими словами, цей звичайний пакет страхує автомобіліста від того, що його машину евакуюють.

Читайте також:

"Чорний ворон": в Україні продають унікальний автомобіль 1937 року. Фото

Автомобільні лайфхаки. Як зробити так, щоб у мороз не обмерзало лобове скло

Як «пробити» водія автомобіля за державним номером. Лайфхак

Водіям на замітку: як не «вбити» акумулятор автомобіля в мороз