Жителям нашої країни повідомили, що в столиці незабаром з'являться двоповерхові автобуси. Так, наші європейські партнери передадуть Києву незвичайні автобуси, які будуть розвозити жителів і гостей столиці.

Відповідну публікацію надали на автомобільному порталі.

Як відомо, Берлін передасть Києву двоповерхові автобуси MAN lion's City DD. Цей громадський транспорт розрахований на 128 пасажирів, і він має потужний турбодизель стандарту Євро-4.

Дані двоповерхові автобуси будуть доставлені в столицю Україну в невеликій кількості, тільки в 4 екземплярах. Також відомо, що вони використовувалися на території Берліна близько 12 років, що говорить про те, що вони в досить підтриманому стані. Однак ці німецькі автобуси вже пройшли планові ремонтні роботи та обслуговування перед відправкою в Україну.

Важливо повідомити, що в BVG не уточнили, про які саме автобусах йде мова. Однак є інформація про те, що в останні роки в Берліні експлуатувалася тільки одна двоповерхова модель – MAN A39 lion's City DD. Дана модель вироблялася у 2005-2015 роках. Вона має 10,5-літровий двигун з турбодизелем потужність до 310 кінських сил, ABS, антипробуксовочну систему і пневмопідвіску.

Читайте також:

Автомобільні лайфхаки. Як зробити так, щоб в мороз не обмерзало лобове скло

Як «пробити» водія автомобіля за державним номером. Лайфхак

Водіям на замету: як не «вбити» акумулятор автомобіля в мороз

Для чого досвідчені автомобілісти переводять двірники в "зимовий режим" і що це означає