До мережі потрапили унікальні кадри, присвячені автомобілям легендарної марки Range Rover. Стало відомо, що на території Великобританії було виявлено сотні розкішних позашляховиків, які стоять просто неба.

Цю публікацію розмістили на порталі «Фокус»

В Уельсі натрапили на неймовірно велику ділянку, яка «засипана» позашляховиками Range Rover. Найцікавіше в тому, що ці машини перебувають у дуже хорошому стані, проте є й такі, що вирушать на запчастини.

Це дивовижне місце вже прозвали цвинтарем занедбаних Range Rover, тому що можна побачити унікальне явище - сотні розкішних позашляховиків вишикувалися в шеренги на звалищі.

Range Rover: скрін з відео
Range Rover: скрін з відео

Крім цього, знайшовся автомобільний блогер, який дізнався про цей цвинтар. Він вирушив у мережу, щоб показати всім свою знахідку у вигляді дорогих машин просто неба.

Важливо відзначити, що точне місцезнаходження цього кладовища залишається в секреті. Це не дивно, оскільки може знайтися безліч потенційних «власників» для цих «ластівок». Але відомо одне, що це звалище знаходиться в Уельсі.

Серед виявлених позашляховиків можна знайти Range Rover другого покоління, яке випускалося в 1994-2002 роках. Також можна натрапити і на Land Rover Discovery та Defender.

Читайте також:

Автобус з українськими військовими потрапив у жахливу ДТП. Вижили не всі

Робили за спецзамовленням: у мережі показали дефіцитну модель автомобіля ВАЗ

Під будинком краще не залишати: названо найкращі авто в Україні.