Усіх українських водіїв попередили про те, що в найближчому майбутньому за найбанальніше порушення правил дорожнього руху штрафуватиму на кругленьку суму. Так, стало відомо, що за одне із найпопулярніших порушень можуть виписати штраф у розмірі колосальних 600 тисяч гривень.

Відповідну інформацію надали на порталі «Апостроф»

Ні для кого не секрет, що на території України є багато штрафів за порушення правил дорожнього руху. Багато хто з них, якщо не всі, можна сплатити онлайн прямо зі свого телефону.

Як повідомляється, майже всі штрафи становлять суму близько 1000 гривень, проте тепер усе може значно змінитись і деякі порушники будуть змушені платити набагато більше.

Насамперед треба розповісти про одного з водіїв, який буквально нещодавно порушив ПДР. Він на високій швидкості вирішив прослизнути на червоне світло. Через цей вчинок сталася ДТП і винуватцю інциденту тепер загрожує штраф у 700 тисяч гривень.

Варто зазначити, що сума 700 тисяч гривень необхідна для того, щоб відновити автомобіль потерпілого.

Крім цього повідомляється, що страхова компанія, як і належить, виплатила потерпілому автомобілісту 100 тисяч гривень. Але решту 600 тисяч гривень виплачуватиме винуватець ДТП.

Порушник ПДР всіляко заперечує це рішення і доводить, що він нібито не винний. Проте Верховний суд зобов'язав винуватця сплатити потерпілому різницю між фактичним розміром збитків та страховою виплатою.

Читайте також:

Доведеться заплатити майже 9 тисяч гривень: водіїв попередили про нові штрафи

Викликайте поліцію: водіям, які паркуються на газоні, мають виписувати штраф